ESPAÑA

Nu är jag äntligen påväg till värmen! Sitter på flyget ner till Mallorca för två veckors sol, bad, avkoppling, turistande och för att njuta av värmen såklart. Det känns jädrans bra att vara påväg måste jag säga, detta är nog precis vad jag behöver. Och så var det 5 år sedan jag var i Spanien så det känns kul att komma tillbaka!

Det lär vara relativt låg aktivitet här men jag lär väl kika in någon gång eller två, har hunnit med ett och annat tidsinstält inlägg men mer än så är det inte. Ni får ha det så bra allihopa, adios!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>