COMING HOME AGAIN

Fick ett trevlig välkomnande i form av ett knappt 10-gradigt Stockholm när jag klev av planet sent igår/inatt, iklädd shorts och t-shirt. Tanken på att vända tillbaka var mer än lockande just då, det måste jag erkänna. Men ett par timmars bilresa medan solen gick upp, en kamp på väg upp i trappan med resväskan (som inte kändes som bara 20 kg kan jag lova) klockan halv fem i morse och ett antal timmars sömn senare känns det åtminstone lite skönt att vara hemma.

Har iallafall ett par riktigt härliga veckor i Spanien där vi varit bortskämda med minst 30 grader varje dag. Sol, bad, restaurangbesök, upptäcksresor, morgonjoggar, markandsshopping och avkoppling får en verkligen att må bra.

Bilder mm dyker upp här med tiden. Hoppas att allt är bra med er!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>