SNEAKER MANIA

sneakers

1. Jimmy Choo 2. Marc by Marc Jacobs 3. Jimmy Choo 4. Isabel Marant 5. Christian                                    Louboutin 6. Pastry 7. Christian Louboutin 8. Pierre Hardy 9. Ash

Ett par sneakers står högt upp på want-it-listan just nu. Är dock inte säker på hur jag vill att de ska se ut, men det är bara att börja jakten på ett par perfekta! Jag skulle inte tacka nej till ett par från Jimmy Choo, men kanske att jag ska kika på några som är snäppet billigare än dessa…

Update: Got them! Bilder dyker upp senare.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>