2 reaktion på “MY SUPER SILVER SNEAKERS

  1. Har för mig sedan tidigare att du blev upptäckt av Stockholmsgruppen.. Hur går det med det?

    Älskar din blogg och din stil!! Kram

    • Hej! Ja, det stämmer. Jag har varit uppe på deras kontor ett par gånger, tagit testbilder osv. Om jag skulle vilja testa och se vad som kan hända så måste jag dock bestämma mig och gå in för det på många olika sätt. Eftersom modevärlden är såpass tuff som den är idag krävs det av modeller i många fall extrema mått och andra hårda gränser. De som jobbar på Stockholmsgruppen har själva sagt att de tycker att det är för mycket fixering vid mått och storlekar, men de tvingas acceptera det till viss del eftersom det är i princip det enda sättet att komma någonstans idag. Det enda de vill uppmuntra och rekommendera är bra kost och träning för att nå de storlekarna som krävs på ett hälsosamt sätt. Så det är alltså det jag skulle gå in för ännu mer om jag nu vill se om modellandet är något för mig.

      Tack så mycket, vad glad jag blir! KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>