INSTABOOST

1. Detaljbild från häromveckan 2. Smores! Bästa sommargodiset 3. Myskväll i uterummet medan regnet smattrar mot rutorna 4. Snyggstyling i spanska ELLE 5. Mysig grillkväll med vänner 6. Lite höstnytt 7. Good medication for bad mood 8. Äventyr med vänner

1. Armband i plural 2. Grilldags! 3. Poolhäng @ Anna’s 4. Frukost, lätt dagens bästa mål 5. Grillade mackor made by masterchefs 6. Kvällsbad i poolen 7. Lunch med tjejerna efter första skoldagen 8. Emilia idag

Här har ni lite mixade instagrambilder från de senaste veckorna. Efter att jag kommit hem från Spanien blev det en hel del åkande fram och tillbaka, hit och dit, upp och ner. Jag hann inte packa upp innan det var dags att packa på nytt. Därefter har jag försökt landa lite här hemma och njuta av vad Linköping har att erbjuda, och det fanns inte så mycket mer i tankarna då heller än att ta vara på semestern. Nu är det dock dags att återvända till vardagen och alla dess rutiner och det är väl nu vi får se vad det blir av bloggen. Jag har inte klart för mig längre vad jag vill och inte, men det visar sig. Jag finns här fortfarande iallafall, no worries. Peace out!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “INSTABOOST

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>