INSTAWEEK – emiliasofiia @ instagram

1. Detaljbilder från en dag i veckan – guld 2. Supermellanmål! 3. Emilia redo för en fredagskväll med tjejerna 4. Tjejkväll #2 förgylldes av matkoma x tusen 5. Söndagstrött typ med mugg i högsta hugg 6. Inte bara jag som är trött på non-stop-regnet de senaste veckorna antar jag? 

Helt fantastiskt, ofattbart, sanslöst trött är precis vad jag har varit denna söndag. Att jag inte tycktes kunna få kontroll på mitt blodsocker bidrog inte med någon extra energiboost tyvärr. Tvärtom. Så ja, jag har väl handlat därefter och inte lyckats få en väldans massor gjort. Det blir nog första gånger på… 7 år, som jag somnar 20 över 8. Haha.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>