GET TO KNOW ME

Hej! Emilia heter jag som ligger bakom denna blogg. Jag är en tjej på 15 år som bor i sköna Linköping. Skolan, vänner, shopping och resor är väl vad som tar upp det mesta av min tid, även om jag precis som många andra har drömmar som är mycket högre än så. Men det lämnar jag till framtiden! Jag bloggar framförallt om mode och allt som hör därtill; outfits, inspiration, shopping & trender. Jag bjuder på mycket bilder och klämmer även in en del av min vardag på ett hörn. Det har snart gått 3 år sedan jag började blogga, men nu känner jag mig mer än redo för en nystart och ser fram emot att få det här på spotlife. Hoppas att ni trivs och hittar tillbaka. Enjoy!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>